Értékek

Közös értékeink határozzák meg kultúránkat és gondolkodásmódunkat. Közösen ápoljuk közös értékeinket, így leszünk lelkes és összetartó közösség:

 

Inspiráló vezetés

Az inspiráló vezetés ritka képességével kevés vezető rendelkezik. Az ember helyes szemlélete és világos ismerete nélkül nem létezik valódi inspiráló vezetés. Mi bízunk egymásban, fogékonyak vagyunk mások kezdeményezéseire, és mindig a legjobb képességeink szerint tesszük a dolgunkat. Munkatársainkat arra bíztatjuk, hogy fejlődjenek, élvezzék a munkájukat, és váljanak az együttműködés mestereivé.

Tökéletességre törekvés

Nem adunk ki a kezünkből hiányos vagy tökéletlen munkát. Mindenkit arra bíztatunk, beleértve saját magunkat és ügyfeleinket is, hogy ne elégedjünk meg a csak átlagosan jóval. Mindig a csúcsra törünk, folyamatosan tágítjuk lehetőségeink határait.

Elkötelezettség

Elkötelezettek vagyunk -- és elkötelezettek maradunk -- értékeinkhez, ügyfeleinkhez és munkatársainkhoz. Tudjuk, hogy mit akarunk elérni és elkötelezetten dolgozunk céljaink megvalósításán. A folyamatos tanulásnak, a fejlődésnek és a hosszútávú együttműködésnek szenteljük erőnket.

Bátorság

A bátorság azt jelenti, hogy megtesszük, amit képesek vagyunk megtenni. Nem azt mondjuk ügyfeleinknek, amit hallani szeretnének; azt mondjuk, amire valóban szükségük van, amit igazán mondanunk kell. Nem félünk új dolgokba kezdeni, nem vonulunk vissza akkor sem, ha a helyzet komolyra fordul. Felelősséget vállalunk minden cselekedetünkért. Büszkék vagyunk ügyfeleink iránti hűségünkre.

Harmónia

Munkánk ne csak kiváló legyen, hanem egyben harmonikus is. Minden papír, amit a kezünkből kiadunk, minden szó, amit kimondunk ezt a harmóniát kell, hogy tükrözze.