Varga János Tamás, irodavezető partner

Jogi irodánkat János Tamás alapította 2010-ben. Azóta eltelt 8 év, de ezalatt az idő alatt egy biztos nem változott: aki itt nálunk megfordul, az érzi az irodában azt a sajátos atmoszférát, amit az ő személye hoz létre. A mi irodánk nem egy átlagos munkahely, hanem sokkal inkább egy élettér.

Vezetőként nagy súlyt fektet arra, hogy kollégái egyrészt területük elismert szakértői legyenek, másrészt, hogy hordozzák azokat az emberi értékeket, melyek csapatunkat egy segítőkész és összetartó közösséggé teszik.

János Tamás több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Az összes mértékadó nemzetközi szakkiadvány vezető magyar ügyvédként rangsorolja a vállalatfelvásárlás, a kockázati tőke, a munkajog és az információ technológia területén.

Híres kemény, de pragmatikus tárgyalási stílusáról. Megoldásaiban egyszerre van jelen a kreativitás és az üzleti szemlélet.
Folyékonyan beszél angolul.

Szakterületei: M&A, Adatvédelem, Munkajog, Technológia, Kiszervezés, Kockázati tőke

Lovretity András, partner

Lovretity András 2015-ben csatlakozott a VJT & Partners csapatához. Az M&A csapat vezetője. Meghatározó karaktere és humora nélkül nehéz lenne elképzelni az iroda életét.

András több mint 15 év tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatfelvásárlási, kockázati tőke befektetési és vállalat-átszervezési tranzakciókban, továbbá egyéb, projektjellegű munkákban. Otthonosan mozog a tranzakciók valamennyi fázisában: az átvilágítástól kezdve a tranzakciós dokumentumok szerkesztésén és tárgyalásán keresztül egészen a tranzakció zárásáig.

Nemzetközi és hazai ügyvédi irodáknál megszerzett M&A tudása mellett András a légi közlekedési iparág jogi szakértőjévé is vált: több mint 8 éven át adott jogi tanácsokat a Budapest Airport részére különböző projektekben.

András 2001-ben diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán Győrben, és 2005 óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának.
Folyékonyan beszél angolul.

Szakterületei: M&A, Munkajog, Kockázati tőke, Repülés, Szerződések

Várady Endre, ügyvéd

Endre már 8 éve van nálunk, 2016-tól ügyvédként erősíti a csapatot. Magában hordozza az iroda értékeit, lelkes és elkötelezett, egy igazi friss erő. Endre az évek során az iroda vezető adatvédelmi szakértőjévé vált.

Gyakorlati tapasztalatait az IT iparágban a Fortune 1000 listán jegyzett neves technológiai világvállalatok szerződéseinek előkészítésével bővítette, továbbá részt vett globális, felhő alapú szolgáltatások magyarországi bevezetésében is.

Számos feladata mellett Endre a Hungarian Watch angol nyelvű kiadványának szerkesztői tisztjét is ellátja.

Endre a Novi Sad-i Jogi Egyetemen diplomázott. Diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán honosította, majd posztgraduális képesítést szerzett a budapesti Közép-Európai Egyetemen.
Folyékonyan beszél angolul, szerbül és horvátul.

Szakterületei: Adatvédelem, Technológia, Kiszervezés

Csernus Zoltán, ügyvéd

Zoltán itt van velünk a kezdetektől, az iroda egyik alappillére. Vérbeli jogász, kemény és elkötelezett, aki testőrként védi az ügyfelek érdekeit.

Lelkesedése a munkajog iránt, valamint ezen a téren szerzett gazdag tapasztalatai a munkajog nemzetközileg is elismert szakértőjévé tették.

Széles körű munkajogi tapasztalata magában foglal mindent, ami a munkajog kapcsán felmerülhet. Ismeretei felsorolása több oldalon keresztül folyhatna, és mi nem akarjuk próbára tenni senki türelmét. Legyen az elég, hogy Zoltán személyében a munkajognak egy igazi rutinus rókáját ismerheti meg az ember.

A munkajog mellett több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, valamint az ügyfelek peres képviselete területén.

Zoltán a budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem jogi karán diplomázott 2000-ben, majd 2001-ben posztgraduális LLM képesítést szerzett a budapesti Közép-Európai Egyetemen. Folyékonyan beszél angolul, szerbül és horvátul.

Szakterületei: Munkajog, M&A, Jogviták, Kockázati tőke

Belényi Andrea, ügyvéd

Andrea 2018-ban csatlakozott hozzánk a versenyjogi csapat vezetőjeként. Jókedve szétárad az irodában, mindenkit lelkesít, öröm vele dolgozni. Hogyan is lehettünk meg korábban nélküle?

Andrea teljes szakmai életét végigkíséri a versenyjog. Kívülről és belülről is ismer mindent, ami versenyjog, hiszen közel tíz évet dolgozott a Gazdasági Versenyhivatal vezető munkatársaként, majd a következő tíz évben a piaci szereplők oldaláról, jogtanácsosként és ügyvédként foglalkozott ezzel a jogterülettel.
A versenyjog mellett nagy tapasztalattal rendelkezik az adatvédelem terén, és más szabályozási jellegű területeken. Kiváló projektmenedzser, kitűnően átlátja és kézben tartja a folyamatokat.

Andrea 1999-ben végzett a szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd 2014-ben a budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetem jogi mesterképzésén szerzett mesterfokozatot nemzetközi és európai üzleti jog területén.
Folyékonyan beszél angolul.

Szakterületei: Versenyjog, Adatvédelem, Szabályozás, Jogviták, Szerződések

Virág Tamás, ügyvéd

Tamás egy régi-új ismerős a körünkben. 2018-ban csatlakozott az irodánkhoz, de egyetemi évei alatt már dolgozott ügyvédeinkkel. Vidámságával és mesélőkedvével gyorsan belesimult az iroda mindennapjaiba, egy új színt adva csapatunknak.

Tamás ügyvédként főként az M&A és Adatvédelmi területeken szerzett értékes tapasztalatokat, melyeket most irodánkban kamatoztat tovább. A gyakorlati évek során a szakmai tudás elsajátítása mellett megfogalmazódott benne az a gondolat is, hogy mennyire fontos az ügyfelek igényeinek alapos ismerete, és az ügyek üzletorientált megközelítése.

Tamás 2009-ban szerzett jogi diplomát a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán, 2003 és 2009 között tagja volt a Bibó István Jogi Szakkollégiumnak.
Folyékonyan beszél angolul.

Szakterületei: M&A, Adatvédelem, Szerződések