• Munkajog
    MUNKAJOG
    Vitás? Nem vitás. A munkajogi csapat munkája kiemelkedő! (Chambers Europe 2018)

A munka teszi emberré az embert. A munkajog szól leginkább az emberről, ezen a területen a jog és a humanitás iránti lelkesedés nélkül nem lehet igazán jól dolgozni.

Mindkét oldalt mélyrehatóan ismerjük

Munkáltatói oldal

Ügyfeleink sokszor munkáltatók. Munkánk során az ő üzleti érdekeiket és szándékaikat maximálisan szem előtt tartjuk.

Munkavállalói oldal

Számos jogi perben sikerrel képviseltünk vezető állású munkavállalókat is.

„A munkajogi csapat munkája kiemelkedő” – Chambers Europe 2018

Dr. Csernus Zoltán

munkajogi csapat vezetője

„A munkajog rutinos rókájaként tudom, hogy ezen a területen csak az igazság és a jog iránti őszinte lelkesedéssel lehet sikeresen dolgozni.”

csernusz@vjt-partners.com

Dr. Varga János Tamás

irodavezető partner

„A munkajog az egyik legszövevényesebb jogterület. Egy-egy jó ötlet itt aranyat ér.”vargajt@vjt-partners.com

Dr. Lovretity András

munkajogi csapat tagja

„A szakértelem mellett nagy erősségünk, hogy az ügyfelek üzleti érdekeit és szándékait is figyelembe vesszük a tanácsadás során.”

lovretitya@vjt-partners.com

Munkajogi színes hírek

Vitás? Nem vitás. A munkajogi csapat munkája kiemelkedő!

Chambers Europe 2018 // 2018. május

A Chambers Europe a világ egyik vezető, ügyvédi irodákat rangsoroló kiadványa. A szakkiadvány munkatársai ügyfeleink mondásai alapján az idén is összeállítottak irodánkról egy értékelést, melyben sok elismerő szót olvashattunk munkajog területen is.

Munkaszerződés? Munkajogi per? Munkavállalási engedély? A szakkiadvány kiemelte széles ügyfélkörünket és az őket segítő munkajogi csapat kiemelkedő munkáját. Az ügyfelek dicsérik a csapatot az elkötelezett, proaktív munkáért, a gyorsaságért és a kreatív megoldásokért.

Részletek

Irodánk most is az élvonalban!

Legal500 EMEA 2018 // 2018. április

Idén sem kevés izgalommal vártuk a Legal 500 értékelését. A rangos nemzetközi szakkiadvány munkatársai kifaggatták ügyfeleinket munkánk minőségéről, akik valószínűleg csupa jót mondtak rólunk, így büszkén jelenthetjük, hogy a VJT & Partners idén is a legjobbak között végzett.

Munkajog - Minden évben új megmérettetés, és már 7. éve a legjobbak között! A kiadvány hangsúlyozta csapatunk üzleti szemléletét és nagy tapasztalatát a kiemelten fontos peres ügyek kezelésében.

Részletek

„Az ügyvédek tanácsai annyira pontosak és testreszabottak, mintha a kor legdivatosabb szabója szabta volna őket.” – Legal 500

A jogászokat is értékelő Legal 500 idén sem fukarkodott ügyvédeink dicséretével. Két jogászunk, Varga János Tamás és Csernus Zoltán is megkapta a megtisztelő „vezető egyéniség” címet, fiatal kollégánk, Várady Endre pedig „a következő generáció jogásza” elnevezéssel büszkélkedhet.

Varga János Tamás kemény, pragmatikus tárgyalópartner. Stratégiailag átlátja a problémák egészét, miközben a részletekre is ügyel.
Csernus Zoltán pontos és megbízható. Ő a csapat masszív „védőembere”.
Lovretity András jól felismeri, hogy az ügyfeleknek mire van szüksége.

Részletek